3 år

image

image

image

image

image

image

image

image

Bredvid mej har ni en person som kanske inte alltid syns då mycket hör men som betyder allt för mej!
Men idag är det lite annorlunda, idag vill jag officiellt tacka honom för att få ER att förstå hur viktig han är för mej! Idag firar vi 3 år.
Nej ni ska inte behöva läsa någon överdriven kärleksförklaring och han ska inte få någon egen hashtagg på insta.
Han ska få ett stort tack! Han är den äkta person som älskar mej varje dag, oavsett hur jag ser ut, vad jag väger eller on jag är sminkad! Han är den person som stöttar och pushar mej! Han är den person som finns där för mej och berättar att tankarna jag tänker om mej själv inte är sanning! Han är den person som jag skrattar högt med, han är den person som jag gråter hos när allt känns hemskt! Han är den person som tar mig för den jag är och framförallt är han den person som stannar oavsett hur jobbig jag kan va just nu!
Jag är glad att jag fått träffa min soulmate så tidigt i livet! NU VÄNTAR JAG BARA PÅ ATT DEN LILLA SPJUVERN SKA FRIA;)

Helt sjukt att jag och P varit tillsammans i tre år.
Att man kan träffa en person som man börjar tycka om så fruktansvärt mycket på en så otorligt olämplig tidpunkt är helt galet. Det är väl då det är rätt antar jag 🙂
P och jag träffades på värnamodagarna av en ren händelse. Anledningen till att jag säger att det var olämpligt är just för att jag bara någon månad senare skulle iväg på mitt livs resa med Emma och vara borta på obestämd tid.
Han bjöd mig på dejt, jag åkte till Halmstad och jag var fast. Den 8 september 2012, dagen innan vi skulle sätta oss på ett plan till Thailand, bestämde vi oss för att va vi oavsett hur länge jag skulle vara borta. Och vad glad jag är för det. 🙂
Allt jag ser framför mig ser jag med honom, han är fan det bästa som hänt mig! Kvällen firas på restaurang!
Normalt sett brukar vi försöka komma iväg, 2013 var vi i Thailand, 2014 i Polen men iår får det bli senare i höst, eventuellt Paris! Jag vet, kan det bli mer romantiskt?<3
Vi har hunnit med mycket ihop, många bråk, mycket tårar, massa lycka, så många resor och massa fantastiska platser! Det bästa är att det bara har börjat!
P

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!