Ännu en treårsdag

Alltså wow,
tiden går verkligen helt sjukt fort.
Firade tre år med P igår och idag är det 3 år sen jag och Emma satte oss på tåget mot vårt stora äventyr i asien och australien på obestämd tid.
Som ni vet eller säker känner till är jag en person med otroligt mycket drömmar och lever verkligen föratt uppfylla varenda en av dem. Jag tycker att det är superviktigt.
När vi bestämde oss för denna resan hade jag precis kommit hem från Kuba och kände att åh vad jag vill ut på en långresa till och självklart va Emma på. 🙂
Vi planerade allt noga,sa upp oss från jobben, sa upp lägenheterna i växjö och bokade biljetter.
Den 9 september 2012 va det dags. För mig va det ärligt lite extra jobbigt just av den anledningen att jag hade träffat P bara några veckor innan men iväg skulle vi och han skulle komma och hälsa på senare.
Tyvärr varade bara resan i en månad och vi hann bara med Thailand och Malaysia innan jag blev riktigt sjuk och hamnade på sjukhus.
Detta var en riktigt otursresa. Jag va sjuk redan när vi kom fram första dagarna men valde att inte all lyssna på min kropp. Emma blev några veckor senare uttorkad och fick dra en svänga inom sjukan för lite dropp 😉
Vad inte visste var att min lilla förkylning flyttade sig dag för dag ner i lungorna och resulterade i en allvarlig lunginfektion. Jag sökte hjälpt redan i Malaysia men fick inte den hjälpen som krävdes och var tvungen att flyga tillbaka till Thailand för att bli inlagd och efter en vecka bli hemflugen av en sjuksköterska inom SOS international.
Ja det låter helt fruktansvärt vilket det också var, jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Ännu ett bevis på hur viktigt det är att lyssna på kroppen. Detta må vara en mardrömshistoria men vi hade också en fantastisk resa, en resa som jag aldrig kommer att glömma och något jag aldrig någonsin kommer ångra att vi gjorde!!!
Detta är aldrig något som har skrämt mig och kommer heller aldrig att göra.
För för mig finns det inget viktigare än att uppfylla sina drömmar!!
DSC_0003

DSC_0055

DSC_0092

DSC_0104

DSC_0121

DSC_0012

DSC_0055

DSC_0196

DSC_0212

DSC_0278

DSC_0288

DSC_0308 2

DSC_0332

DSC_0001

DSC_0266

DSC_0065

DSC_0060

DSC_0057

DSC_0089

DSC_0083

DSC_0116

DSC_0154

DSC_0254

DSC_0270

DSC_0084

DSC_0303

DSC_0013 omgjot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!