Det klassiska höstpeppinlägget

Jag vet, en typiskt inlägg för bloggare verkligen men jag uppskattar sjukt mycket att läsa dom själva! För mig har hösten en lite speciellt betydelse! Jag har nämligen alltid varit höstdeppig typ, enda sen min tidigare tonår!
Jag tror att det är mörkret som påverkar mig, det är liksom mörkt när man går till jobbet och det är märkt när man är på väg hem!

Samtidigt älskar jag hösten, i alla fall nu för tiden! Man har all anledning att bara va inne och mysa, dricka massa the, fylla lägenheten med massa ljus + att höstkläderna är det snyggaste på hela året! Klänningar, leggings, klänningar, leggings och tjocka stickade tröjor 🙂 Stort och icke åtsittande med andra ord!! UNDERBART!

Jag har satt ihop en liten lista på just höstpepp, vad jag tycker man kan göra för att må bättre och muntra upp sig själv!
Denna listan har jag även rabblat i höstpeppavsnittet i välmåendepodden som ni hittar här 🙂

image

image

1. Ha något att se fram emot
– Ja detta är nog det viktigaste för mig! I mitt fall gäller det nästan alltid resor! Men det kan ju vara annat, mysig weekend, en kortare shoppingtur, en konsert eller vad som helst 🙂

image

2. Mys!
– Ja men tänd ljus, njut av att det är okej att sitta inne, umgås med dem du älskar, ät det du älskar och bara njut!

image

image

3. Lyxa!
– Unna dej något du älskar! Nya kläder, hudvård, nya naglar eller kanske någon god mat, ett besök, en lunch, vad som helst!!

4. Njut av det du älskar att göra
– Lägg inte energi på sånt som du tycker är tråkigt! Gör istället saker som muntrar upp dej i höstmörkret!

5. Skratta!!
– Åhn ett skratt förlänger ju livet sägs det! Och det är santN det finns folk som har botat sina sjukdomar med bara skratt! Så omringa dig av människor som får dig att skratta och se filmer som får dej att asgarva!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!