Man får faktiskt va precis som man vill

Veckans poddavsnitt handlar om just detta, att man ska få vara precis som man vill!
Jossan har sett dokumentär om Caitlin Jenner och jag pratar om stringtrosorna man hade i högstadiet, allt man gjorde för att helt enkelt passa in!
Allt detta har jag lite slutat med först nu, när jag inser att jag fan är bra precis som jag är faktiskt !
Det finns krav idag på hur vi ska vara och hur vi ska se ut och hur vi absolut inte ska se ut! Lyssna på poddavsnittet för att hör vad jag och Jossan tycker om det 😉 Avsnittet hittar ni här, i podcasterappen och på ITunes!

Ni är fina och bra precis som ni är, glöm inte det !!

All kärlek till ER!
Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har spenderat min kväll med att lyssna på välmåendepodden (och inte bara ett avsnitt ;)) och jag.. Är så mållös. Vilken kvinna du är!! Vil gråta medans jag vill skratta. Du gör mig lycklig av ditt tankesätt men ändå ledsen för dina tankar du haft är liknande mina och jag blir precis lika upprörd som du när jag tänker på hur mycket tid man lägger ner på att oroa sig över sin kropp och matvanor. Detta skrev jag på min blogg nyss och mycket mer får jag inte fram.. Du är otrolig.
  ”Jag är så lycklig. Precis just nu. Sitter och lyssnar på välmåendepodden och jag bara absorberar allt och i sin tur så ånger det av lycka här inne i min lilla lägenhet. Skulle kunna sitta och lyssna på Fias kloka ord i dagar. Inte för att vara sån, men hon gör podden! Jag tycker Jossan är lite beige och pratar knappt inget. Har inget emot att bara lyssna på Fia. Otroligt inspirerande människa. Kolla hennes blogg, kolla hennes insta, lyssna på podden – garanterad lycka”

  ellinor 2015-09-12 19:34:15 http://sweetlife.devote.se
  Svara
  • Svar på ellinors kommentar.

   Söta du! Tack snälla för ditt fina blogginlägg och för din fina kommentar. Det värmer verkligen 🙂 Dock har du fått helt fel uppfattning om Jossan, hon är allt förutom beige 🙂 Hoppas du ändrar dej, hon är en fantastisk person:)

   Sophia 2015-09-14 12:12:09
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!