Ringprovning och ”stugan”

God lördag finingar!
Har ni en fin helg so far?
Min kunde inte börjat bättre igår med ringprovningen men SATAN VA SVÅRT DET VA! Så många fina!
Jag är inte så mycket för blingbling men det blev ändå en enkelt slät mes några stenar i! Fick tyvärr inga bilder då den inte riktigt fanns utan blir specialbeställd så kan knappt vänta tills jag får visa!:) P valde en lite större, slät och mer kantig eller vad man ska säga och lite mindre bling 😉

Igårkväll åkte vi hem till Värnamo för att vara hör över helgen! Packade in alla katter och allti i bilen och åkte och det känns som att ha barn 😉 Haha! Men det gick hur bra som helst och underbart att få koppla av lite!!:)

Hörs lite senare sen!:)

PUSS!

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!