Måndagstankar

God förmiddag på er finisar.
Allt bra?
Här är allt toppen, dock måste jag erkänna att jag är ganska stressad.
Plugget blir tyvärr lite lidande nu vilket jag inte vill. Jag har så mycket drömmar och planer just nu och för att kunna uppfylla dem måste jag fokusera på bloggen.
Det är svårt att förstå hur mycket tid jag faktiskt lägger ner på min blogg, jag vill inte bara att det ska vara en blogg, den är något jag verkligen vill satsa på. Därför tar den otroligt mycket tid just nu vilket jag älskar men lite annat får ju tyvärr bli lidande. Nu börjar jag förstå dem som har bloggar som heltidsjobb, det krävs otroligt mycket när det kommer till planering, inlägg, bilder, kommenatarer, mail och liknande.
Dock är plugget något som måste prioriteras denna veckan, ska boka tid för sluttenta och så så man kan få det gjort liksom:)

Försökte mig på att göra jordgubbsfluff i morse men det blev ganska misslyckat faktiskt, gott blev det men inte det minsta fluffigt så receptet spara jag lite 😉
Dock gjorde jag mangoyoghurt i morse som jag bara måste tipsa om. 2 dl naturell yoghurt mixas ihop med upptinad mango, sååååå god smaksättning verkligen 🙂 Så roligt att kunna exprimentera med frukosten tycker jag.:)
Nähe, plugg gäller, sen blir det en tripp lager157 med Emma. 🙂

Veckans mat dyker upp ikväll också 🙂 En lite avvikande matlista för en gång skull 😉

PUSS på er!

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!