Veckans mat

image

image

image

image

image
Ny veckomatsedel idag 🙂
Och igår proppade vi verkligen kylen PROPPFULL! Ja dyrt blev det också av någon anledning, fattar inte varför men jag älskar verkligen att ha ett välfyllt kylskåp! Det är någon speciell känsla med det! Plus en välfylld fruktskål, det är för mig ett måste!
Denna veckan handlade jag mycket fryst frukt, vill göra smoothies och egen glass att ha som ett lite kvällssnacks efter middagen 🙂
Blev också som vanligt yoghurt, avokado, frukt, bär, lite ingredienser för kommande bakning med mera 🙂

Denna veckan har vi grym mat på matsedeln men också grym mat i lådorna! Igår gjorde jag PASTASALLAD på glutenfri pasta, grönsaker och skinka! Till detta ska jag göra en hemmagjorda majonäs tränare jag:) Klart jag återkommer mer receptet 🙂

image

Måndag: Marinerade kycklingburgare i friscobröd
Tisdag: Panerad fisk med kokt potatis
Onsdag: Skink och broccolipaj
Torsdag: Köttfärslimpa med kokt potatis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!