Trodde det va torsdag…

image

image

image

image

MEN det va det icke!
Haha sitter och garvar lite åt mig själv och veckans poddavsnitt som förmodligen kommer bli aningens galet! Lite nostalgi kan man säga och en jäkla massa listor! Det kommer nämligen att handla om trender!

Och på tal om trender, jag har helt glömt bort att visa min supertrendiga hatt jag köpte i måndags på Lager157, älskar den och tycker jag passar riktigt bra i den om jag får säga det själv!:)
Vad tycker ni?????? SNYGG VA?:)

Annars då? Jo men det är bra! Ikväll vankas ännu en vänskapsdejt med Allis! Hon kommer hit och vi ska laga bönpasta från NutriNick med… Ja det är inte riktigt bestämt ännu men något med saffran tror jag 😉
Kommer bli urmysigt tror jag! Bakade även lite igår så vi får se vad hon tycker om cheesecaken, jag tyckte den va magisk nämligen 🙂
Självklart kommer bilder och recept snart 🙂

Ha en magisk kväll 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!