En typisk söndag

Vad är en typisk söndag för Er?
Jag har lite den där familjekänslan tror jag! Ni vet som i filmer, hela familjen samlas i de vuxnas dubbelsäng, alla barn och allt, fast i mitt fall katterna och P, och så ligger man och drar sig lite längre och kanske planerar vad man ska hitta på under dagen 🙂 Sen avnjuter man en riktigt brakfrukost innan det bär av 😉
Ja ungefär så 🙂
Fast för mig ska det strax hinnas med ett träningspass och sen får vi se vad dagen har att erbjuda för vår del!
Jag ska iaf baka 🙂 Jag tänkte göra bröd och bullar idag faktiskt!
Får se om jag pallar båda då det tar lite tid men det är ju lite av ett typiskt söndagsmys, när man äntligen är ledig liksom:)
Storhandling inför veckan kommer det också att bli och förhoppningsvis någon lite utflykt också:)

Jag fick en del kommentarer på mitt inlägg om pannkakorna och sylten igår där ni undrade om det funkar lika bra med stevia som sukrin?
Ja jag tror att det gör det, det är bara att jag personligen tycker att stevia får en liten bismak i slutet vilket inte sukrin alls får, sukrin smakar nästan exakt som strösocker 🙂 Har gjort ett inlägg om det här Om ni skulle vilja läsa och handla sukrin 😉

Här kommer några av min absolut favoritfrukostar just nu, släng ihop dem har ni en underbar frukostbuffé 🙂

Appelpie milkshake

image

Recept här

Mango/Ananas Chiapudding

image

Recept här

Fantastiska blåbärscones
image
Recept här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!