Va glad för någon annan idag!!

image
God morgon finisar!

Vill bara önska Er en otroligt härlig dag!
Har funderat mycket på det här med att vara glad för andras skull och hur svårt det verkar vara för oss?
Av någon anledning utvecklas allt till avundsjuka vilket gör mig så ledsen!
Jag tror på WHAT goes around COMES around och att det bara gynnar en själv i längden om man kan vara glada för andras skull! Jag tror även på attraktionslagen som säger att det man ger kommer man också att få!<3 Att jag en gång ofta blev avundsjuk på andra är ganska långt bort för mig idag, idag blir jag uppriktigt sagt LYCKLIG för alla mina vänners framgång!

Gör någon extra glad idag hörrni, genom att glädjas med personen, genom en fin komplimang eller genom att säga att du älskar personen en extra gång!

Det för mer än vad man tror!

Puss på Er!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!