En påminnelse

Hej fina!
Gårdagen var så mysig! Hanna kom runt tolv och vi stack in till stan och käkade lunch på Waynes, därefter gick vi runt lite på stan, köpte smoothie på spis&deli, gick hem och åt mina bulla som by the WAY är grymt goda, avslutade allt med en lång promenad!
Fy vad jag behövde henne igår! Jag behöver ju henne varje dag såklart men ibland hamnar man i lite onda spirareler! Man är kanske stressad över något och hamnar i en ond spiral där man tycker allt är bara är tråkigt!

Men man måste bli påmind om hur bra man faktiskt har det! Jag har fantastiska vänner, en pojkvän som jag älskar mest i hela världen och en familj som är bäst! Jag utvecklar mig själv grymt just nu och jag jobbar hårt för det jag vill i framtiden vilket verkar gynna mig, sakta men säkert!
Livet är bra helt enkelt och ibland behöver man en påminnelse om allt det fantastiska man har i sitt liv!<3

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!