Fredagspodden – Kroppsideal

image

 

God morgon soliga måndag.

Det var klarblå himmel i morse och solen sken in genom fönstret. Hur underbart? Det är sånna här dagar jag nästan alltid skippar gymmet och tar mig ut på en härlig promenad istället. Luften var sådär frisk, helt underbart.

Slängde på ett gammalt avsnitt av Hannah och Amandas Fredagspodden och traskade 5 km. Detta är ett avsnitt som får mig glad. Hela deras podcast är helt Amazing men detta avsnittet ska man lyssna på om man någon dag känner att hjärnspökena tar över för jag garanterar er att ni kommer må bättre efter det:)

Dagen idag består av plugg och lunch i stan, senare blir det lite veckohandling och matfix här hemma.

Hörs lite senare 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej finaste Fia!
  Så glad som du blev går av Fredagspodden blev jag igår av att lyssna på din och Jossans podd! 🙂 Igår lyssnade jag på avsnittet 19, ”Hur hittar man motivationen”. Hela min kropp fylldes av glädje men också inspiration och pepp, då jag har haft det trögt med främst att sköta kosten den senaste tiden va detta avsnitt precis vad jag behövde. Jag tog till mig många av era tips och idéer om att inte förbjuda men inte heller frossa, att skriva ner allt i en lista och köpa det man är sugen på till helgen tror jag kommer funka galant för mig 🙂 Tack för att ni är så fantastiska! puss och kram

  Evelina 2015-09-28 12:14:49
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina! Åhh vad det gör mig glad att höra att tipsen kunde hjälpa dig!! Tack snälla för dina fina ord! Kram!

   Sophia 2015-09-28 14:37:41
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!