Teatime och mangoyoghurt

image

image

image

image

image

image
Godmorgon!
Motivationen för gym är lite low just nu, min kropp vill va ute så idag tog jag en promenad på nästan 7 km istället och benen kändes så där härligt möra efter det!

Slängde sedan ihop en frulle, mangoyoghurt med granola och en kopp chaite! Smakade förresten lakritsteet igår och det var riktigt gott! Men chaiteet var godare 🙂 Smaka som en kombo mellan glögg och pepparkakor och det luktar jul i hela köket!

Det är roligt att göra lite olika varianter av yoghurten tycker jag, att smaksätta den själv! Finns ju hur mycket gott som helst man kan göra!
Till mangoyoghurten behöver du endast 1 näve frusen mango och naturell yoghurt! I morse värmde jag bara mangon och mixade ihop det med yoghurten mes en stavmixer! Vips så hade jag mangoyoghurt 🙂 Testa!

Nu ska vi vaccinera katterna sen blir det plugg och ett spännande möte i eftermiddag sen;)

PUSS!:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Du är så himla go och inspirerar alla, så jag vill bara ge tillbaka lite och tipsa om den kattsida min bästa kompis tipsade mig och sambon om när vi fick hem våra älsklingar:
  www.kattstatus.se
  Allt från att näta in fönster till näringslära för katter! Tänk på att kastrera era bäbisar innan de börjar göra egna bäbisar, katter kan bli könsmogna vid 4-6 månaders ålder. Massor av kramisar
  Anna

  Anna 2015-09-30 20:47:27
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Kastrering är bokad men svårt att få bebisar då det är två tjejer vi har 😉
   Åh vad roligt! Ska spana in det 🙂 TACK SNÄLLA 🙂
   Kram

   Sophia 2015-09-30 21:48:44
   Svara
 • Gud vad gott med mangoyoghurt, det måste jag testa!

  Jag tänkte egentligen skriva detta till dig på Instagram, men vill inte att alla ska se vem jag är. Jag vill bara skriva ett stort fett TACK för att du är så inspirerande. Jag har kämpat med min vikt och mitt självförtroende i flera år. Jag brukade nästan träna sönder min kropp och tvinga mig till svältdieter för att jag ville vara smal som modellerna i tidningar (trots att jag mycket väl visste att det oftast är retuscherat). Idag har jag insett att min kropp inte är byggd så, att mina kurvor är fantastiska och att jag duger precis som jag är. Och det är till stor del på grund av hur du inspirerar i sociala medier! Jag tränar lagom mycket, njuter av hur min kropp blir starkare och ger den bra mat (och lite godis då och då för den mentala hälsans skull ;)). Det är vi alla värda! Det är kanske jättekonstigt för dig att få en sån här kommentar från en total främling, men jag vill bara att du ska veta hur viktigt arbete du faktiskt gör! Kram!

  Sarah 2015-09-29 11:35:24
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!