Det är en fantastisk känsla att hitta hem, att hitta sig själv

Goder afton mysisar.
Hoppas ni har haft en fin dag?
Jag har några hektiska dagar just nu, eller egentligen inte. Ledig från jobbet men har mycket runt omkring som ska fixas och donas, framförallt bloggen och plugget.
Jag kom och tänka på en sak igår när jag körde hem från Laholm. Ja just det ja, var på ett spännande möte i Laholm igår som jag kommer att berätta mer om längre fram när allt är lite mer klart 🙂
Men jag tänker alltid samma sak när jag kör just den sträckan, den gör mig nämligen alltid lika lycklig!
När man kommer söder ifrån och kör upp för backan strax innan fylleån och man möts av en fantastisk vy över Halmstad. Speciellt om det är så fint väder som det var igår.

Jag har nog alltid varit lite vilsen, rest mycket för att jag älskar det men också mycket för att hitta mig själv och samtidigt fly från vissa saker här hemma som jag inte trivs med.
Jag flyttade till Halmstad för snart 3 år sedan och har inte velat flytta härifrån sen dess, jag trivs så fruktansvärt bra här och det är det enda stället jag någonsin känt så. Jag har väl egentligen två hem… eller ja, tre 😉 Stugan, där min mamma med sambo bor permanent numera kommer alltid vara HEM, Halmstad är mitt hem, där jag bor och lever mitt liv och Thailand ger mig alltid en hem-känslan när jag kommer dit också.

Jag inser nu, när jag känner att jag hittat hem, hur mycket jag tidigare flytt, hur ofta jag har suktat efter att komma iväg av helt fel anledningar. Därför uppmanar jag ofta ALLA till att resa, man lär sig mer än vad man kan tro om sig själv när man upplever andra delar av världen.
Idag reser jag för att jag älskar det, för att jag älskar att uppleva annat MEN inte för att jag vantivs, utan just för att jag trivs med mig själv och mitt liv.
Det är en fantastisk känsla att hitta hem, att hitta sig själv.

image

DSC_0476

DSC_0785

DSC_1027

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • hej fia!!! i vmo har solen skinit hela dagen. jag har prao denna veckan, kul med lite omväxling. söt katt på snapchat förresten… 😉 kramar

    Agnes 2015-09-30 21:32:54
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!