Hur hittar man motivationen?

Ja ni, just nu har jag noll motivation till gymmet, verkligen! Och visst, jag skulle kunna motivera mig, absolut men känner inte för det!;) Jag njuter verkligen av mina morgonpromenader just nu! Så underbart avkopplade att bara gå, gå och gå och lyssna på poddar! Speciellt när solen skiner! Åh!

I lördags hade podden temat, hur hittar man motivationen och komiskt är väl det att jag just blivit av med den!
Jag har lärt mig att inte av så grymt hård mot mig själv som jag varit innan! Det underlättar mycket!

Dock är det ett grymt avsnitt så behöver du hitta motivationen så lyssna på avsnittet 🙂 Jag drar en lista med alla mina knep och sen har vi massa andra grymma kommentarer också, som vanligt! Jossan berätta också om hur det var att komma tillbaka från sin fot operation!:)
Lyssna här, på iTunes eller i podcasterappen!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!