Lördag och chiapudding

image

image

image

image

image

image

image
God morgon lördag 🙂
Jag känner mig fortfarande lite krasslig men inte värre än i torsdags, precis som att det inte vill bryta ut :/ Kommer väl när man som minst vill det!

Igår jobbade jag några timmar på förmiddagen sen åkte vi ut till Ps mamma på landet för häng och kladdkaka! Kvällen bestod sen av middag och idol och lite godis!

Idag ska jag jobba 12-15 sen blir det shopping på gekås med Emma och Henke 🙂
KUL! Vad jag brukar handla på gekås? Ja du, allt som är ätbart!;)

Startade dagen med en jättegod chiapudding!!
Gjorde den på 1 dl kokosmjölk, 2 dl naturell yoghurt och 2 msk chiafrön 🙂 Lät stå i kylen och sen varvade jag den med 1 banan, kokoschips och på toppen min hemmagjorda Jordgubbschiasylt!:) Har jag sagt att jag älskar att experimentera med frukostar? Ja det verkar ni också gör då ni är många som är inne oc läser här varje dag!:) IMON kommer det ett lite djupare söndagsinlägg, lovar!:)

Ha en fin lördag så hörs vi senare 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!