ÄM och hämtfrukost

HEJ FINISAR! Och pusst på denna dag!
Hur mår ni?

Jag mår bättre nu än i morse 🙂 I morse hamnade jag i lite av en panikstress grejsimåjs skulle man kunna kalla det 🙂 Med många bollar i luften just nu kommer jag dit ibland! Det enda som krävs är oftast att ventilera sig lite och sen brukar det släppa!
Så hur perfekt var det inte att jag hade ett möte med ÄM inbokat?:) skitbra ju!
Ni måste tro jag är galen men jag ska ärligt talar säga att jag älskar att få dit!
Jag mår alltid bra när jag går därifrån ! Jag känner mig alltid energifylld och glad efteråt och jag har alltid lärt mig något nytt on mig skälv!

Idag pratade vi om lite nytt! Nämligen varför jag är stressad!
Och jag vet svaret själv! Jag ska alltid vara alla till lags och har otroligt svårt att säga nej! Det är mitt stora problem!
Min rädsla för att bli ensam påverkar detta, att jag på något sätt alltid måste vara alla till lags! Så idag fick jag en uppgift, att våga säga nej till saker jag känner att jag inte vill eller hinner med! Tror det är ett ganska vanligt problem för många och man förstår inte hur viktigt det är att prioriterar det man själv vill!
Vi pratade också lite om mina tankar kring min kropp och jag fick beröm för att jag är på rätt väg 🙂 GLAD! Det har jag känt också, att jag är på rätt väg 🙂

Efter detta susade jag förbi Spis&Deli för att hämta upp frukost som dem serverar där mellan 8-10 🙂 Älskar stället och maten! Tog en kaffe, färskpressad juice och en surdegsmacka med avokado, spenat och kyckling! Så gott och det perfekta vardagslyxet enligt mig 🙂
Nu inväntar jag fina Allis som kommer hit på middag och efterrätt som jag har slängt ihop 🙂
Kikar in lite senare med en tävling som börjar idag på instagram 🙂

Hoppas ni får en underbar kväll och hörni, glöm inte bort ER själva!

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!