Skippa slumpen

image

image

I lördags släpptes ännu ett avsnitt av podden! För ER som är nya heter podden välmåendepodden och drivs av mig och Jossan 🙂

I lördags heter avsnittet the secret och handlar om attraktionslagen! Jag har ju berättat om denna lag samt denna bok tidigare men nu diskuterar vi mer ingående i podden om vad den verkligen handlar om!
För mig är detta helt fantastiskt och jag har alltid boken The Secret bredvid min säng, den är som min lilla bibel 🙂
Nu var det längesen jag läste den och ska verkligen ta tag i den samt min visionboard när tentan är över! Löste några rader ur den i helgen, har gjort ”hundöron” vid varje sida som jag anser som viktig! På så vis hittar jag det snabbare!

Dock tycker jag verkligen ni ska lyssna på avsnittet, tänkvärt! Skippa slumpen och lär dig istället att styra dina tankar, du kan få allt du drömmer om!!:)
Lyssna här, i podcasterappen eller på iTunes 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!