Något att se fram emot

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Förra året hade jag detta!! Detta fantastiska äventyr som jag drömt om skitlänge!
Jag är inte deprimerad denna hösten, snarare tvärtom, jag når förvånansvärt bra!
Dock märker jag att något fattas mig, just något att se fram emot för just nu har jag inget! Att ha något att se framemot hela tiden är något som får mig att må väldigt bra, men samtidigt är det något som stressar mig! Jag blir väldigt stressad och känner att jag inte gör något vettigt med mitt liv så fort jag inte har något framför mig! Även fast jag just nu gör massa coola grejer så är det nog just från min vardag som jag söker det där avbrottet!
Mina mål är extremt stora och jag har mycket jag vill hinna med! Men innan vad? Jag vet inte ärligt talat men av någon anledning känner jag mig lite stressad över detta. Alla resor jag vill göra och jag har några jag vill hinna med innan jag skaffar barn! Ja barn? Herregud! Känns så sjukt långt borta just nu!
Nej jäkla vad sugen jag blev på att resa nu!!
Nu måste nästa äventyr planeras in! Bröllop och bröllopsresa kanske?;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!