Morgonmänniska?

image

image

image

image

image

image
Ja jag är verkligen en morgonmänniska! Jag gör mycket av det jag tycker om på morgonen, träning, bak och FRUKOST!
Plus att jag har älskat frukostar lite extra mycket den senaste tiden då jag börjat experimentera med den! 🙂 Jag är nog ingen kvällsmänniskor dock! Då är jag nog faktiskt som allra minst produktiv om jag tänker efter 😉
I morse va jag och P på gymmet, jag fick vända och cykla hem igen efter en liten olycka från min sida, inget allvarligt men va tvungen att cykla hem lite snabbt och sen tillbaka igen! Så kan ci säga då jag inte vill dra några äckliga historier ihop med dessa fina frukostbilder! 😉
Hem och fixade i ordning en snoothiefrukost för två på 1 apelsin, ingefära, 1 färsk mango, yoghurt och 1 dl havregryn!
Gillar VEKRLIGEN apelsiner, synd det är så jäkla kladdigt!
Idag blir det utflykt till Båstad för P ska på jobbintervju sen får vi se vad kvällen har att bjuda på 🙂
Helgen kommer bestå av jobb och släktkalas för min del 🙂
Har ni några härliga planer?:)

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!