Det svåra med att vara stolt över sig själv

Det är konstigt, att man har så lätt för att ge andra goda råd och var stolt över andra men när det kommer till en själv verkar det nästintill omöjligt!
Många är uppfostrade i familjer där stora grader av jantelagen dominerar och det blir då svårt att ge sig själv en klapp på axeln samtidigt som man ska hålla sig jordnära och inte anses som skrytsam!
Det är stor skillnad på skryt och stolthet i mina ögon! Skryta gör man endast för att trycka ner andra, att vara stolt gör bara att man framhäver sig på ett positivt sätt!

Mina tankar kring mig själv har inte varit positiva tidigare! Jag har alltid betvivlat mig själv, trott att jag inte kan något, tyckt att jag både varit tjock och ful och jag har absolut inte varit stolt över mig själv förutom vid enstaka tillfällen!

Hur har jag gjort då?
Ja det är inget som kommer över en natt! Det kan jag lova ER! Men jag har fått jobba mycket med mig själv!
Vi diskuterar detta i dagens poddavsnitt! Hur man går tillväga, skillnaden mellan skryt och stolt, Jossan fäller en tår och Fia skrattar! Ja som en vanlig lördagsmorgon ungefär!:)
Avsnitten kan ni lyssna på som vanligt här, i podcasterappen där ni söker på välmåendepodden eller i iTunes där ni gör en sökning med samma namn 🙂

~I am jealous of my parents,
I will never have a kid as cool as theirs!~

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!