Hälsosamma Lördagsfrukostar

God morgon lördag!
För mig finns ingen tid för lång härlig lördagsfrukostidag för ska sitta i möte nu från klockan 9, jobba mellan 12 och 15 och sen hem till Värnamo för släktkalas! Jag klagar inte dock, supermysigt!

Dock tänkte jag sammanfatta lite härliga frukostar till er som har tiden att äta lääääänge och mycket!!!!:)
Jaja jag vet, mycket frukostar men jag älskar frukostar och jag älskar faktiskt alla min frukostbilder jag tar just nu! I am on fire och kan tycka att dom är snyggast i världen om jag tänker efter!;) Detta är väl ändå drömmen för framtiden också? Att kunna sitta, hela familjen, och käka frukost på morgonen? Att ha bakat bröd, gjort granola som man servera ihop med yoghurt och färskpressad juice och massa pålägg, det slår ju nästan hotellfrukost!!!
Så njuuuuuut!

Vitaminboostad juice
Recept hittar ni här

image

Nybakade kardemummascones
Recept härimage

Granola med dadlar och honung
Recept härimage

Jordgubbschiasylt
Recept härimage

Supergröt med björnbär och blåbär
Recept härimage

image

Egen mangoyoghurt
Recept härimage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!