Hur tusan ska jag överleva kylan?

Japp, detta inlägget är inte bara till för er utan även för mig då jag själv ställer mig frågan hur tusan detta ska gå till.
Kom på mig själv häromdagen att klaga på kylan till P och ja, lets face it, jag är lite schitzofren när det kommer till det här med hösten, eller egentligen inte, jag gillar hösten, så länge jag slipper frysa, så kan vi säga.
Jag gillar inte att frysa men nu bor jag i Sverige så måste försöka hitta ett sätt att se detta lite positivt! 🙂 Så jag har satt ihop några punkter som jag tror kan hjälpa mig och kanske några av er andra också!
image

– Kolla gamla serier/tv-program/filmer. Jag blir lycklig över att jag är så nostalgisk! Det är jag visserligen inte bara på vintern utan alltid men jag älskar att kolla på gamla filmer som jag gillade när jag var liten, tv serier som rederiet och tre kronor, julkalendrar och allt med Astrid Lindgren, hög mysfaktor på det!

– Jag ska dricka varma drycker! Jag älskar te, varm choklad och vill testa fler olika varianter av kaffe i höst!

image
image
– Jag ska bada en jäkla massa! Japp nu har jag badkar och det ska jag faktiskt utnyttja! Lyxa till det med extra lyxigt skum, badsalt och härliga höstliga aromer! Vi har fått rituals här i stan nu, kanske borde spana in vad dom har för härligt!:)

–  Mysfaktorn bli högre och underbar med ljus! Japp hädanefter ska jag tända ljus varje kväll! Jag har köpt nytt doftvax från yankeecandle som doftar magiskt och ska ta en sväng på stan och kolla efter lite vintriga dofter på ljus hos dem också!:)

– Baka! Detta gör jag ju visserligen året om men åh vad det får mig att må bra! Ska experimentera med julens smaker, saffran, kanel och kardemumma en massa! Det doftar ju underbart i lägenheten också!:)

image
– Läsa böcker måste jag blir bättre på och det finns kanske egentligen inget bättre tillfälle än just hösten och vintern! Måste bättre mig på det!

– Bekväma kläder! Tjocka och stickade tröjor och varma gosiga raggisar är bästa plagget på hösten! Helst bara ben också, det är min smak! Eller eventuellt ett par riktigt gosiga pyjamasbyxor i flanell!:)

– Tid att stressa ner ändå! Ja efter alla dessa punkter har jag insett att hösten ju är ganska mysig! Kanske dags att njuta, stressa ner och göra sånt man inte gör på sommaren exempelvis!

– Bjud hem nära vänner på middag måste jag bli bättre på! Vardag som helg är det ju underbart med sällskap och att få bjuda någon på mat! Inte helt fel att bli bjuden heller iof, hint hint!:)

– Jag ska lyxa! Äta på restaurang, gå på bio, shoppa, få massage, käka gotte och allt annat sånt som bara får mig lycklig!

image
image
– Träna! Japp det ska jag även nu! Det får mig att må bra ju!:)

Åh rätt va det va kändes inte hösten/vintern så hemsk längre. Detta var visst precis vad jag behövde! Bara av kolla på bilderna så blev man ju mysig!!</p
Alla bilder kommer från pexels.com!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!