Sovmorgon och nyttigare varm choklad

image

image
image

image

Hallå lovies!
Har ni haft en fin helg?
Hoppas jag iaf!

I morse åkte P igen, såklart det var jobbigt men i morse va det annorlunda! Jag tog det annorlunda! Jag grät knappt ens! Missförstå mig inte, jag hatar de måndagarna han åker men ni fattar inte vilka framsteg detta är för mig! Från att gråta hysteriskt varje fång och ligga och deppa hela veckan till att lugnt och sansat säga hejdå och ha kalendern fullproppad med saker att göra är stora framsteg!
Jag är så stolt över mig själv och så lycklig att jag äntligen börjar känna mig så trygg i mej själv att jag också känner mej trygg i mitt förhållande med P! För separationsångest grundar väl sig någonstans i att man känner sigbotrygg i sig själv!

Jag tog sovmorgon i morse och vaknade igen kvart över nio, skönt! Därefter drack jag kaffe i lugn och ro och gav mig ut på 45 minuters promenad ner till havet! Efter det gjorde jag lyxfrukost, varm choklad, fruktsallad från igår och grekisk yoghurt med banan, granola och honung!:)
Resten av dagen har bestått av lite jobbfix hemma, planering och bloggning!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sen jobbar jag resten av veckan 🙂
På tal om listan jag gjorde igår så var varma choklad fantastiskt i morse! Tänkte jag skulle dela med mig av denna njutning!

image

image

Fantastisk varm choklad

Valfri mjölk (ca 2 dl mjölk)
1 msk kakao
1 msk honung
2 droppar steviadroppar med smak av choklad från NutriNick
1 ruta riven steviachoklad från NutriNick
Vispad grädde

Gör såhär:
Värm upp mjölken på spisen eller i mikron. När mjölken är varm, blanda ner kakao, steviadroppar och honung och vispa ordentligt.
Toppa med vispad grädde, riv sedan chokladen och toppa sedan med chokladspånen! NJUT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad gott det lätt med chokladen och lite nyttigare än OBOJ 😉 måste jag testa nån dag. Var får man tag på nutri nicks varor?

  johanna 2016-01-11 19:06:49 http://johannaaltun.se
  Svara
 • mysigt hemma i värnamo? alltid kul att träffa lite släkt.
  dina blogginlägg är verkligen så bra, uppskattar dom jättemycket!
  kramar agnes

  Agnes 2015-10-19 18:39:34
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Vad glad jag blir fina du!!! Helgen har varit fantastisk!!!! hoppas fin har varit likaså! 🙂
   Kram

   Sophia 2015-10-19 20:14:44
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!