Vardagslyx

Är den bästa lyxen om ni frågar mig 🙂

God morgon på ER!
Hjäääälp vad segt det var att ta sig upp ur sängen i morse, larmet gick igång men alldeles för lågt så ja, jag försov mig lite!
Blev att kasta sig på cykeln upp till ÄM där vi idag fortsatte prata om det vi pratat om innan. Jag måste börja tänka lite mer på mig själv, vad jag vill och inte bry mig så mycket om vad andra tycker om det. Jag har också kommit fram till att jag måste våga säga nej mer. Idag lever jag ett liv lite i rädsla för hur andra ska se mig om jag inte gör vissa saker. Detta har tidigare styrt mitt liv och jag har glömt bort i många lägen om hur jag vill ha det och vad jag vill i mellanåt. Någon som kanske känner igen sig?
Det känns i alla fall otroligt skönt att äntligen börja ta tag i dessa problem också då jag i mellanåt är väldigt styrd kring det här! Att våga säga nej låter kanske som en enkel uppgift men det är inte det, inte alla lägen!
Som ni vet har jag ju separationsångest vilket som sagt grundar sig i att jag är livrädd för att vaga ensam, för att bli lämnad av vänner, sambo och familj!
Jag ser ju ett samband i detta nu! I många fall har jag nog gjort mycket saker innött liv för att göra andra nöjda, för att JAG i själva verket är livrädd för att förlora personen i fråga!
Ni anar inte hur befriande det är att komma fram till dessa sakerna på KBTn! Sånt som man länge har haft problem med börjar falla på plats, långsamt men bättre det än inget alls!

Hu vardagslyxar ni?
Det låter kanske sjukt men mina samtal på ÄM har kommit till att bli en form av vardagslyx för mig! Det är en timme där jag får lägga full fokus på mitt välmående!
För mig betyder små saker mycket, frukost i sängen, härlig träning och att shoppa är några av dom sakerna!
Idag hämtade jag frukost på Spis&Deli! Det kan man kalla vardagslyx! En surdegsmacka, färskpressad juice, ägg, en bärsrömssmoothie och kaffe!
Ja som sagt, dem små sakrna gör så otroligt mycket! Man inser hur viktigt det är att göra saker för sig själv! Och jag borde börja görandet oftare!

PUSS!!

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!