”Vad har du under blusen Rut?”

Godkväll söndag och mina finisar!
Hur mår ni?
Jag mår så bra! Sjukt att jag bara har träffat Jossan två gånger i mitt liv, hon känns som en barndomsvän som jag kramade om på tågstationen igår och inte träffat på hur länge som helst. Hon har förståelse för min livsstil då vi i stort sätt håller på med samma saker, bloggar, instagrammar och poddar med många bollar i luften. Därför är det inte det minsta konstigt att jag sitter och bloggar med min dator och hon med sin mitt emot. Detta kan jag vänja mig vid, hon och jag på ett kontor med våra gemensamma planer.:)

Det var jag och Jossan, och RESTEN av Sverige på Gekås idag by the way! Japp det vankas ju höstlov runt knuten och OMG!
Vi shoppade och åt, jag shoppade mest idag men med tanke på Jossans Londonresa var det kanske för det bästa, för hennes del 😉 Ett band som spelade ”Vad har du under blusen Rut” tyckte också att det idag var lämpligt med ett litet uppträde på GEKÅS med en scen mitt på damavdelningen. Japp folk stannade upp och lyssnade, jag och Jossan dansade lite och letade efter den där perfekta vippiga kjolen som inte fanns och drog oss sedan mot kassorna. Citatet ”Jag ser inte för min växt” har också fått en ny innebörd, se bild nedan.
Därefter har vi poddat, ett underbart, sjukt och skakigt poddavsnitt som jag inte kommer avslöja mer om idag utan ni får lyssna på Lördag men kan säga såhär,vad är det för dag på lördag? Just det, Halloween 😉

Imorgon har vi en underbar dag framför oss, fotografering för en ny poddbild och ett möte med Iamproud om framtidens planer 🙂 Därefter blir det med poddinspelning med intervju kring Hälsohets som kommer bli ett kommande avsnitt. WOW vad jag älskar detta! Att få jobba med detta och verkligen lägga ner all min energi på något som verkligen är så värdefullt!!! Åh njuter just nu av varje minut när jag får blogga, podda och instagramma för er och större saker är på gång.

En tid kändes allt detta omöjligt, tungt och att jag aldrig någonsin skulle lyckas. Men det håller på att hända nu! Hårt arbete lönar sig!
Tänk aldrig på något som omöjligt, följ inte strömmen. Gör det DU vill! Hard work pays off!
NI är underbara, tack för att ni dagligen är inne här och läser och kommenterar. Jag älskar er!!

PUSSSS!!!!!

DSC_1135

DSC_1144

DSC_1154

DSC_1159

DSC_1161

DSC_1164

DSC_1168

DSC_1178

DSC_1192

DSC_1194

DSC_1198

DSC_11972

DSC_1174

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!