Det närmar sig Halloween

Brukar ni ”fira” Halloween? Eller hur säger man? Brukar ni liksom klä ut er, gå på fest och så?
Det va år och dagar sen jag var på Halloweenfest men iår ska jag och P faktiskt ha en! En liten förlovningshalloween fest blir det och vi har båda kommit på ett litet tema för festen, vad jag och P ska vara, ett ganska sjukt sådan men otroligt roligt!;) Vad jag ska vara berättar jag inte nu, men ni kanske kan gissa med tanke på bilderna? 🙂 Samtliga grejer kommer från jobbet, Teknikmagasinet där vi verkligen har gått ALL IN på grymma Halloweengrejer iår 🙂

Tror det kommer bli riktigt roligt! Fester handlar ju alltid om att klä upp sig och göra sig så snygg som möjligt jämt! Roligt att få göra sig tvärtom någon gång eller helt enkelt bara komma som jag är 😉 Haha nä skoja bara men det är något speciellt med maskerad, man borde ha det mer:)

Vi ska bjuda på snittar, lite kex och ost, något bål och sen någon efterrätt! Har hittat några recept, exempelvis minipizzor med ”spindlar” på, pumpor av clementiner och ja, lite sånt smått och gott 🙂 Efterrätten får jag spåna vidare på, men tror det blir något extremt chokladigt och något extremt kladdigt 🙂
Så roligt att planera fester tycker jag!

Annars har jag jobbat och ska iväg till Laholm nu för fotografering med IamproudUf 🙂 Full rulle hela tiden verkligen men bara saker jag älskar och tycker är kul just nu!!!!
Hoppas ni får en finfin höstkväll hörni!:)

image

image

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!