Sophia, va inte så jäkla hård mot dej själv!

Hej finisar!!
Lite kvällstankar från mig ikväll bara!

Det är farligt att sätta för höga krav på sig själv! Det gör jag för ofta!
Jag går in helhjärtat i min behandling just nu och vill inget hellre än att bli av från tankar som ; ”Åh nej, nu har jag inte varit på gymmet alla mina 6 dagar denna veckan! ””Jag känner egentligen inte för att träna idag men ja, jag är ju tvungen, annars kommer jag genast att gå upp alla kg i vikt igen!”

Detta gör att när jag väl tänker dessa tankar kan jag bli väldigt besviken på mig själv, precis som att jag inte går framåt.
Skillnaden är att det aldrig går så långt som det kunde göra innan. Idag kan tankar kring kostscheman, dieter och bantning fortfarande komma upp i huvudet, absolut! MEN jag viftar alltid lika snabbt bort tankarna då jag vet att det INTE ÄR LÖSNING och jag vet också att det inte är så jag vill leva mitt liv! Aldrig någonsin igen! Jag vet verkligen vad jag vill idag och jag är så fast besluten av att aldrig trilla ner i det där hålet igen.

Motivationen har inte varit på topp här ett tag! Japp ni ser, även jag har svackor kring detta och mig själv! 😉
Jag jobbar dock alltid med positiva tankar, att alltid försöka vända mina tankar till något bra, som lösningarna här ovan! Jag vet vad min kropp och jag mår bra av!
Jag tycker inte man ska utsätta sig för något som man verkligen inte vill! Då pratar jag inte om att man känner sig omotiverad någon gång utan jag pratar om att känna ångest över att exempelvis gå till gymmet!
Nej, då gör jag något annat istället! Som promenaderna jag tagit de senaste veckorna! Kroppen mår bra av att röra på sig, min kropp mår bra av det! Dock spelar det ingen roll hur, cykling, simning, promenader, vad som helst! Det viktigaste är att hitta på något som gör dig rofylld! Och det har promenader verkligen gjort för mig!

Dock har jag, sen igår varit lite småtaggad på gymmet igen så gym blev det både igår och idag! Underbart härligt att göra det för att jag vill och inte för att jag måste!

Så hörni, varken du eller jag ska vara så jäkla hårda mot oss själv om man skippar gymmet någon dag, några veckor eller någon månad!
Det huvudsakliga tycker jag är att man hittar ett komplement till detta som man njuter av! Passa på dem timmarna då solen fortfarande lyser och spendera ute, simma i badhuset och basta efter, stick ut och löp i skogen eller vad som! Så länge ni njuter!

PUSS!

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Att läsa detta lilla textstycke ikväll gjorde ganska mycket för mig kan jag säga dig! Hade planerat ett gymbesök men efter jobbet kände jag mig bara trött i kroppen och så omotiverad och även stressad inför helgen och allt som händer då. Fick ångest när jag tänkte tanken att INTE gå till gymmet, att man känner sig dålig liksom. Men efter att ha läst ditt inlägg ska jag ta en promenad istället och göra det UTAN dåligt samvete över att jag INTE gick till gymmet. För att ta en promenad kanske är just vad jag, min kropp och mitt huvud behöver idag.
    Tack för en bra blogg!

    Mia 2015-10-29 21:23:38 http://yourbodyourlife.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!