Halloween och snyggaste poddbilden EVER!!!

Poddbild 2
Goood morgon underbara lördag!!!
Alltsåååå hur snygg är inte den nya poddbilden? Vi fick så mycket snygga bilder när vi fotade men denna var given, den speglar våra personligheter så grymt bra med skratt och olika kläder. Jag blir lycklig av att titta på bilden.
Avsnittet idag har Halloweentema och ja, jag får höra sidor av Jossan som gör mej helt chockad men sjukt impad, det har med andar att göra. I detta avsnittet är jag för en gång skull tyst, av chockhet (eller hur man säger);)Underbart avsnitt så missa inte att lyssna på det på soundcloud, i podcasterappen under välmåendepodden eller på Itunes 🙂

Idag då? Ja det blir full rulle innan gästerna kommer klockan sex ikväll, minipizzor ska göras,kladdigaste kladdkakan ska bakas, clementinpumpor ska fixas och jordgubbsspöken ska doppas 🙂 Men det ska nog gå bra, sminkningen kommer förmodligen ta längst tid och jag har absolut INGET tålamod för sånt, men ja, vi får väl se hur det går! Hade behövt Jossan till hjälp NUUUUUUU!!!!!!!!!!

Tänkte slänga in ett random smoothierecept också, bara för att jag älskar smoothies, det är smidigt och enkelt och det blev grymt gott!

Kiwismoothie

1/2 banan
1 hel kiwi
2 dl mjölk
2 msk grekisk yoghurt
1 msk honung
1 ägg

Gör såhär:
Mixa allt med mixer och drick! Sjukt perfekt när man är stressad som jag 😉

image

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!