Halloween bildbomb

DSC_1720

DSC_1721

DSC_1725

DSC_1731

DSC_1732

DSC_1736

DSC_1740

DSC_1741

DSC_1749

DSC_1755

DSC_1758

DSC_1761

DSC_1797

DSC_1824

DSC_1837

DSC_1854

DSC_1857

DSC_1870

Goooodmorgon!
En härlig bild från gårdagens Halloweenfest som blev riktigt lyckad!
Jag och P hade ju planerat kvällen med en liten handling, som ett skådespel typ.
Jag föreställer en död brud i brudklänning vid namn Ines, P sköt Ines i badkaret på bröllopsnatten för 70 år sedan och lever tillsammans med Ines än idag, trots att hon är död.
Vi hade satt upp små lappar lite överallt i lägenheten så folk skulle fatta handlingen 😉

Det åts, dracks och spelades mängder med spel. Vi avslutade med godisroulette spelet ni ser på bilderna, Bean Boozled. Detta har vi på jobbet och jag har ställt mig frågan varför folk köper det? JO, svaret är enkelt, det är rent ut sagt VIDRIGT! Man snurrar på snurran och blir tilldelad en färg, färgen man får kan både vara äcklig eller god, som den vita till exempel, den kan antingen smaka våtservett eller smörade popcorn, den bruna kan smaka hundmat eller choklad och den gröna kan smaka gräs eller lime. Och man har ingen aning om vad det är man får när man stoppar den i munnen. Värst var spya, det kan jag lova er!!
KLaddkakan jag bjöd på fick också höga poäng!! Men den sparar jag till senare 😉
Så vad tycker ni om min kostym! Första gången jag gjorde en sån här sminkning, det tog lite tid 😉

Hörs lite senare sen hörrni, har satt ihop ett långt inlägg om hur mina besök på ätstörningsmottagningen går till 🙂
Ha en härlig söndag så länge 🙂

PUSSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hej! gjorde precis din granola, blev supergod. nu drar skolan igång imorgon igen efter lite looov 🙂
    jättefina utklädningar!!!

    Agnes 2015-11-01 17:57:59
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!