På tåget mot Göteborg

image
Gooood morgon torsdag!
Äntligen torsdag för imon är det fredag och då kommer P hem igen, älskar fredagar! 🙂

Sitter på tåget mot Göteborg nu för en heldag! Har lite saker på G som jag inte kan prata om riktigt ännu, så ni får hållas lite till 😉

Steg upp klockan 05:00 i morse, ovanligt pigg faktiskt!
Har ju sagt att jag ska börja med yoga och försöka lärandet varje kväll, det har jag ju inte gjort! Men i morse körde och jösses vad jag måste bli bättre på att göra det alltså! Så stel som jag är och så skönt som det är måste jag göra det oftare! Tror det är otroligt nyttigt för kroppen, framförallt när man tränar styrketräning faktiskt 🙂

Har tidsinställt ett inlägg till i eftermiddag, sen får vi se vad som hinns med mer 🙂 Systemkameran är med så hoppas fota en del och visa ER sen 🙂

Ha en fin dag!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!