Vi cyklar överallt!

Godmorgon finisar!
Någotjag tänkte på igår när jag klev av tåget är ännu en gång att jag verkligen älskar platsen jag bor på nu, Halmstad!
Igår när jag gick runt på Göteborgs gator kände jag mig så liten och förvirrad, som ett litet barn! Och direkt när jag kom hem kände jag mig mindre stressfylld, rofylld och helt glad!
Är inte det underbart?
Tror många har svårt för att stadga sig i min ålder, inklusive jag! Vi har så mycket möjligheter att resa och se världen att det nästa gör oas förvirrade!
Jag kan tänka mig att ha ett hus i Thailand eller Asien, absolut, men jag kommer nog inte släppa mitt hem här för det! Nej jag vill ha både och!

Halmstad är ju en riktigt cykelstad och det är verkligen något jag älskar! I tisdags cyklade jag ner till stan, tog en promenad med en vän, hämtade frukost på spis&Deli, cyklade hem, inga konstigheter, ingen väntan, bara 5 minuter cykeltur! Helt underbart!
När jag är i Stockholm tycker jag alltid att det är så roligt för de flesta åker tunnelbana överallt! Jag kan ställa en fråga ; Alltså, är det gångavstånd? Och då får man kanske som svar; Två tunnelbanestationer bort! Ja gångavstånd? För mig iaf 😉 Sen är det såklart stor skillnad på avstånden mellan stationerna men ja! Ni fattar! Jag traskar överallt i stort sett när jag är iväg! Ni skulle sett mej igår, guidning på telefon för att åka buss i Göteborg, hur gör man liksom?;) hahaha!
Anyways, alla är vi olika men vill påtala hur viktigt det är att trivas! Att ha en punkt där su trivs och känner dej hemma!
Hitta någonstans där du trivs och mår bra, det är superviktigt!

PUSS!
image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!