Veckans mat och jultankar

Godkväll fina du!
Wow Halmstad levererar regn så jag ärligt talat var dyngsur när jag cyklade hem från jobbet! Och mörkt är det också, värsta hösten!
Regn är inte riktigt min grej! Det enda som är positivt med det är att det är mysigt inifrån, inget annat!;) Så ikväll är det jag spm håller mig inne med tomatsoppa och färsk pasta samt chaithe och kanelknäcke!
Fick sån julkänsla, eller nej inte julkänsla, men jag blev så inspirerande inför kommande jul! Jag känner för att gå all in iår med bak, pynt och stämning! Har redan planerat en del julrecept som jag ska testa här nu framöver så jag vet om dem blir goda eller inte 🙂
Fick bli lite julinspirerat även i handlingen idag så som pepparkakskrydda, chaithe, kanelknäcke, massa apelsiner och massa satsumas! Har ni smakat satsumaserna nu? Dom är ju sååååå goda 🙂

Det blir så otroligt dåliga bilder nu när det är mörkt ute, måste lära mig fota bättre i mörker! Så ursäkta dom tråkiga bilderna men ni ska se mig hör hemma! Allt ska fixas och fotas medans det är ljust, ja att vara bloggare är inte alltid enkelt och tydligen inte under vinterhalvåret!:)
Förresten så ska P göra sin underbara Risotto imon! OMG! Ska verkligen försöka få en bra bild på den!!

Måndag: Tomatsoppa med färsk pasta
Tisdag: Risotto
Onsdag: Thaigryta med ris
Torsdag: Lax med kokt potatis och dillsås

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!