Iamproud

image

image
Hej fina ni!
Jag vet att jag har babblat om att jag är stressad hit och dit men igår rann det verkligen över och jag inser att jag nog måste försöka lugna ner mig lite, detta är inte bra! Jag la upp en bild på instagram och fick massa fina tips som jag verkligen ska börja testa!
Jag ska diskutera detta mer med ER senare i veckan men nu till något som faktiskt är helt sjukt roligt,

Ett utav projekten jag är involverad i nu är nämligen IamproudUF! Och detta är något som jag verkligen verkligen brinner för!
IamproudUf är ett UF förtesg som är uppdaterat av tre otroligt inspirerande tjejer i Laholm!
Visionen är att få tjejer och killar runt omkring oss att bli mer stolta över oss själva, främst i träningssammanhang men också i vardagliga livet! Dem står helt enkelt för ett sundare kroppsideal vilket ju är helt jäkla underbart!! Dessa tjejer är endast 18 år och så jäkla drivna och jag är stolt över att jag har fått äran att vara deras ambassadör och sprida vidare detta budskap! Jag måste också erkänna att jag själv känner mig lämpad för det, då det är detta jag brinner för!

På söndag anordnar Iamproud ett event, Gå för ett sundare kroppsideal! Man behöver inte ansluta till gruppen, man kan gå vart man vill, när man vill och har långt man vill! Delta och anmäl dig på eventet på FB och hjälp mig och tjejerna att sprida detta! Följa och hashtagga #iamproudwalk!

Jag blir så lycklig över sånt här! Jag som önskar att jag hade något sånt här att se upp till när jag var yngre! Det värmer i hela kroppen att det finns folk som delar mina åsikter kring allt med hälsa och kroppsideal! Man är bra som man är! Där med bastu!
Jag och de andra ambassadörerna kommer även att blogga lite på sidan, så följ oss dör också vetja 🙂 wwww.iamprouduf.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!