Det lilla extra på söndagarna

Typ långfrukost!
Om ni börjar tröttna på mina frukostar sådär ni säga till, men jag älskar det! Jag älskar bilderna, älskar att jag har sån inspiration till att göra olika frukostar och älskar att man kan variera i oändlighet!:)
Bjud någon ni älskar på frukost idag, visa någon lite extra mycket vad du känner idag!

Det blir ingen långfrukost för mig idag dock, är upptagen hela dagen idag med att sitta i möte och med en presentation men tänkte att NI kanske skulle kunna njuta av en!
I morse var jag även ute på en promenad, idag har nämligen IamproudUF sin promenad! Medverka ni också genom att idag ta en promenad för ett sundare kroppsideal, när du vill och vart du vill! Hashtagga #iamproudwalk också 🙂

Nu till recepten! Måste spåna på lite nya sconesrecept i veckan, var så längesen jag gjord scones nu så vi börja med en favvo i repris 🙂

image

image
Blåbärsscoooones
Recept här

image
Goaste varma chokladen
Recept här

image
Lite Nutella på sconesen kanske?:)
Fias Nutella
Recept här

image
Eller chiasylt med lite ost kanske?:)
Jordgubbschiasylt
Recept här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!