Verkar mitt liv perfekt?

image

image
Det är mycket snack om just sociala medier just nu sen australiska Essena O’Neill gick ut med att sociala medier är mycket fake och att hon under en väldigt lång period låtsas vara någon som hon inte är!
Jag blev så ledsen när jag såg hennes inlägg, då hon måste känna sig så fruktansvärt vilsen! Otäckt att tappa bort sig själv så otroligt mycket! Att man är så beroende av sociala medier och försöka få sitt liv att framstå som perfekt när ingens är det!

Sociala medier är ALLT just nu skulle jag säga! Det är både otäckt, underbart, roligt, ledsamt, inspirerande, skrämmande och allt det där!
Det är säkert fake på många ställen men jag tycker det är fel att dra alla över en kam och säga att allt man lägger upp på sociala medier är fake! Är det verkligen så fel att lägga upp en snygg bild på sig själv? Förstår man inte som följare att man förmodligen inte ser ut så hela tiden?

Jag är inte speciellt stor, ännu, på sociala medier men jag följer många som är! Många som lägger upp otroligt inspirerande bilder på stränder och liknande som jag bara älskar! Men jag förstår att denna person inte lever ett helt UNDERBART liv hela tiden, för det finns inte en enda människa som gör det! Jag förstår ju självklart att dennes liv inte alltid är en dans på rosor!

image

image

Jag gör verkligen mitt bästa att visa HELA jag på mina sociala medier!
På bloggen kan ja bli djup och prata känslor, medans jag på instagram satsar på så fina bilder som möjligt, en och annan dålig selfie blir det ju ibland också men jag älskar inspirerande flöden med fina bilder på instagram, därav försöker jag att leverera lite samma!
Dock gör jag som sagt mitt bästa för att bidra med förståelse för att mitt liv är precis som ert, INTE PERFEKT! Ingens liv är perfekt, glatt och positivt hela tiden!

Dock tycker jag att det är fel att kalla sociala medier för fake, för det håller jag verkligen inte med om!
För mig är det något som är otroligt roligt och kreativt! Något som jag verkligen brinner för!
Med mina sociala medier har jag som mål att inspirera ER och mig själv till att vara den bästa versionen av ER!
Mitt mål är inte att låtsas vara någon annan! Mitt mål är att visa ER vem FIA är!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!