Det var dags!

Heeej mina sötnosar!
Mår ni bra?

Ja mår fint faktiskt! Alltid ensamt dem veckorna P är borta och jag sover alltid sämre men det funkar ju såklart 🙂 Känner mig stolt att avskeden sällan blir en biggie längre, utan jag kan oftast istället njuta av att vara själv vilket är ett enormt steg för mig.
Är ledig från jobbet ganska mycket också så stökar runt här hemma och jobbar med allt annat jag har att jobba med.
Va även på ÄM imorse också vilket alltid är lika härligt.
Vi tog upp min stress och tankar kring min kropp.
Jag har under en tid nu varit ganska fokuserad på min kropp. Haft känslor och rädslor att jag lagt på mig lite kring magen. Det var skönt att prata med henne om det för vi kom fram till att min rädsla faktiskt inte handlar om att gå upp i vikt utan istället om att jag är rädd för att känna dem känslorna och alltid måste göra något åt det! Det var skönt för det handlar om att känna ut känslor,men det handlar om att hinna stoppa innan tankarna kommer och att bara tillåta sig själv att känna. Det är liksom okej att vara ledsen ibland, det är okej att känna sig obekväm, det är verkligen okej! Även för mig. Ibland tror jag nämligen att jag är något form av superwomen som förväntas må bra och vara glad hela tiden och det är nog ett krav jag främst satt på mig själv men så är det inte. Det är okej att känna och det är inget jag varken ska, kan eller vill stöta bort med dumma dumma tankar!

Det händer mycket i mitt liv just nu där jag utvecklas otroligt mycket, jag jobbar hårt med mig själv och min ätstörning men igår gjorde jag faktiskt något som jag är livrädd för. Nämligen prata inför folk.
Jag och Casandra från Iamproud var igår och pratade kroppsideal på en fritidsgård i Laholm och jag är så innerligt glad att jag tackade ja! Det var dags att ta tag i ännu en rädsla kände jag och jag är redo att utvecklas även på den fronten.
Det var så inspirerande att få prata med ungdomar om en så här viktigt fråga. Vi satt i en ring och diskuterade sociala medier, träning, idealkroppen, självförtroende och självkänsla och massa annat och det var så underbart att höra vad dem hade att säga.
Vi avslutade kvällen med syriansk dans som några tjejer lärde ut, så häftigt och så otroligt inspirerande kväll.
Det är anledningen att jag gör det jag gör. För att få kickar som dessa.
Helt underbart!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!