Instagram- nya stället att träffa vänner på, helt klart!

Hallååååå i stugorna!!!
Vet ni vad jag har gjort idag?
Jag har varit på kompisdejt. Alltså jag är så tacksam för sociala medier. Har genom instagram träffat flera av mina närmsta vänner, hur underbart är inte det?
Det är verkligen ett perfekt nätverk att träffa nya, likasinnande männsikor för du märker ganska snabbt i personens flöde om ni har samma värderingar och liknande, vilket såklart ofta är viktigt 🙂

När jag flyttade till Halmstad hade jag knappt några vänner här typ! Jag hade inga kollegor i min egen ålder direkt på jobbet jag jobbade på och det var svårt att lära känna nya människor.
Jag hade ett krav på P och det var att låta mig vara med när han skulle träffa sina kompisar och så så att jag på något sätt skulle kunna få bollen i rullning .
Jag var inte då speciellt aktiv på instagram men det är sen jag blev det som jag har skapat nya kompisar för livet.
Många bor uppe i Stockholm men jag har på några månader träffat två tjejer här i Halmstad som jag klickat väldigt bra med 🙂 Varav en träffade jag för första gången idag 🙂 Vi käkade lunch på Spis&Deli och pratade som om vi aldrig gjort annat ( iaf enligt mej;)). Så roligt att lära känna och träffa nya människor tycker jag.
Det är också viktigt, speciellt om man inte är nöjd med dem vännerna man har. Ut och leta nya då!! Vad är det värsta som kan hända? Att man inte klickar? Ja men då är det ju så och då är det bara att träffa nästa, typ som när man dejtar 😉
Det är så roligt verkligen!!
Nähe nu ska jag börja göra mig iordning för julmiddag med jobbet på Harrys ikväll. Vet ni vad jag tycker ni borde göra?
Har ni inget för er ska ni baka pepparkakstryfflarna jag la upp tidigare, ni kommer inte ångra det nämligen 🙂

PUSS och KRAM, skumbanan!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!