Den perfekta bikinin 2.0

image

image

image

image
Ett qoute om hur man får den absolut perfekt bikinikroppen lyder såhär:
1. Have a bikini
2. Have a body
3. Put the bikini on!

Så lyder det och det låter otroligt enkelt. Men jag vet att vi är många därute som känner sig oerhört obekväma i bikini, vore det så enkelt som ovan skulle jag haft många somrar utan ångest vill jag lova!

Dock älskar jag trotsallt citatet, för det får mig jäkligt glad. Det har tidigare fått mig att känna hopp, det har fått mig att åtminstone försöka älska mig själv. Tills nu.
Jag vet, jag får det här med att älska sig själv och tro mej, det är inget som är enkelt, konstigt nog!
Jag kämpar dagligen och kämpar fortfarande och jag drömmer om den dagen då jag kan sluta helt att vara kritisk mot mej själv, om den dagen någonsin kommer.

Jag hittade en bikini i veckan som jag beställde. Ja just det, ni ser ju den ovan på bilden. Den är från HM och kändes väldigt jag! Den har hög midja så inget jag kommer använda utomhus när jag solar då jag bryr mig alldeles för mycket om min bränna. Men en bikini att ha i badhuset, på spa och liknande behövde jag och då kändes denna rätt. Den kommer passa mig tänkte jag 🙂
Och det gjorde den! Jag älskar den. Då man är självkritisk konstant satt den ju inte som jag hade tänkt mig, en vacker dag hoppas jag att inte ens tänka så.
Dock fanns det bara en enda sak jag kunde tänka på…min rumpa. Jag tycker den ser enorm ut på bilderna. Och i vanliga fall älskar ju jag stora rumpor, det är liksom det snyggaste enligt mig!
Som vanligt självkritisk men NU JÄKLAR RÄCKER DET!
Jag jobbar så mycket med mig själv nu på alla sätt och det minsta jag kan göra är att ge mig själv lite cred och beröm! Hädanefter är det jag som endast berömmer mig själv, om jag så lite som tänker något annat ska jag genast ändra det tankesättet!
Jag har testat innan, det hjälper! Men ibland behöver man ännu en påminnelse! På tisdag ska jag och P på spa, då är det minsann jag som njuter… ingenting annat är tillåtet!
Och det gäller dej också! För du är fan bra precis som du är!
Ge dej själv den credd du ger till andra, ingen annan förtjänar det bättre mer än du!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!