Tillfälligt avbrott

Ett tidsinställt inlägg det här hörrni! Vid den här tiden bör jag nämligen ha checkat in på spat i Båstad med min älskling och detta behöver jag verkligen!
Lite efter en grej som hände igår så känns det som att prio ett nu verkligen är att ta det jag lärt mig på ÄM på allvar! Missförstå mig rätt, det har jag gjort innan också men har slarvat i mellanåt och det ska det vara slut med nu! Plus att detta är ett perfekt sätt att coola ner stressen! Lite träning, bad, bastu, god middag, hotellövernattning och hotellfrukost känns som det är en bra början!
Lite bilder från ett tidigare spaäventyr får ni! 🙂 Ska försöka fota lite från detta dygnet också såklart 🙂
Kika in lite senare så får ni ett recept på grymt goda julbountys, lite nyttigare också 😉

PUSS!

image

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!