Spa i Båstad

Hej finis!
Mår ni bra?
Jag mår sådär ska jag säga. Inte på topp just nu. Lite för mycket tankar som snurrar, lite för mycket känslor som spökar och lite för mycket som händer. Och vet ni vad? Det är okej! Även jag är inte alltid på topp, endast jag själv som har satt det kravet på mig själv. Så ja, det är helt okej.
Dock vill jag säga en sak och det är att va rädda om varandra. Glöm inte bort att visa för dina nära och kära hur mycket dom betyder för dej i mellanåt, det är viktigare än vad man tror.

Spaat va välbehövligt iaf.:) Jag somnade till och med i solstolen vid poolen igår kväll, så skönt.
Vi badade, bastade och slappade. Så som man ska göra på Spa.
Jag har kanske inte berättat detta men P jobbar ju som massör nere på hotell Skansen, lite extra på helgerna och sådär så var jätteroligt att se 🙂
Superfint hotell verkligen! Spaat var bra också, men det finns inget som slår Asia Spa i Varberg, så grymt!!!

Maten dock, WOW! Helt klart fem stjärnig mat på restaurang SAND. Jag åt räkmackan och P åt hjort som smakade himmelskt.
Lite träning, sömn och världen goaste hotellfrukost och detta var helt enkelt precis vad jag behövde 🙂

Ikväll står det release-fest för IAMPROUD på Spis&Deli på schemat. Kommer bli grymt roligt att få höra presentationen och mingla lite. Det gör ju mej inte direkt ledsen heller att min fina fina Hanna kommer ner också!!!
Va rädd om det/dom som gör dej glad!

PUSS!!!

DSC_2092

DSC_2095

DSC_2103

DSC_2118

DSC_2128

DSC_2129

DSC_2132

DSC_2135

DSC_2138

DSC_2148

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!