Min nya stil!!

Okej hörrni, något roligt som bryter av det här djupa som varit på bloggen i några dagar nu 🙂
Jag har hittat min nya stil!Ja det är sant!
Vet ni hur underbart detta känns?

I podden i lördags pratade vi om bland annat detta. Hur viktigt det är att klä sig i det man trivs i och det som passar ens kroppsform.
Jag har alltid strävat efter att kunna ha dem där typiska Levisshortsen ni vet,dom som är så jäkla snygga!
Japp, dom är små i storlekarna och jag var tvugnen att köpa stora för att få upp dom över rumpan vilket resulterar i en alldeles för står midja och blöjstuk på shortsen. Japp, inget för mej kanske?
VARFÖR ska jag då sträva efter ha dom där nedrans shortsen då? I dont get it!
Så nej, jag har liksom insett lite nu vad som är min stil som jag ska bygga fram nästa år. Det är ju jobbigt också för jag blir så sjukt jäkla ivrig så jag skulle kunna handla upp alla mina pengar på rean på Nelly idag.Jag har ingen bra nätshoppare, men idag har jag faktiskt testat!
Vet ni vilken min nya stil är nu då? Dumdururuuuuuuuuum…… BOHEM!
Ja, min stil är Bohem. Det är snyggt, det är avslappnat, det är bekvämt och det känns som väldigt mycket jag! Massa klänningar, färglatt, mönstrat, hattar,hårband. Jag hittade också ett gammalt hårspänne med fjäderslingor som jag köpte när jag skulle utomlands och massa fjäderörhängen, alltså hur snyggt??????? 🙂

Jag har en massa grejjer i min garderob som jag inte trivs i! Så idag har jag rensat och shoppat lite nytt. Allt kan man ju inte handla men någonstans kan man börja. Och jag är värd det. Den Fia, som jag så länge har plågat, är värd det!!
KOLLA liksom! Massa snyggt har jag hittat på Nellys rea, lite somrigt kanske men vad fan gör det? Det funkar la ändå!!!! Grym rea är det också kan man säga!!!

Nelly Kollage
1. Tunika här|| 2. Svart klänning här || 3. Svart kjol här || 4. Hårband här

Vad tycker ni? Tror ni det blir snyggt??????:)

I sure hope sooooooo..

PUUSSS från Bohemen 😉 hahahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!