Julklappar för hon och han

Hallååååååååå Hallåååååå.
Lovade ju att sätta ihop kollage på olika julklappstips för både honom och henne 🙂
Har såklart utgått lite ifrån vad jag skulle vilja ha och samtidigt vad jag skulle ge bort. Bland annat Yankee Candles, dem bästa doftljusen, weekends och pyjamasen som jag har önskat mig av P. Hur mysig??? 🙂 Har ni några önskelistor?? Eller vad brukar ni uppskatta att få/ge bort? 🙂 TELL ME!

Julklappar för henne

1. Parfym här || 2. Bästa Yankee Candle här || 3. Spa-weekend eller massage || 4. Weekend till London eller annan storstad || 5. Middag på restaurang || 6. Mysig pyjamas här || 7. Spakit från Rituals här

Till honom skulle jag kunna tänka mig att ge bort weekends, goaste parfym från Hugo Boss, massageolja med mera. Då min P är massör är ju det en skitbra idé, eller hur? 🙂

julklapp honom

1. Parfym här || 2. Massageolja här || 3. Pyjamas här || 4. Spa-weekend eller massage || 5. Weekend till New York eller annan storstad || 6. Hårklippare/trimmer här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!