Fredagsglädje och frukosttips såklart

Gooodmorgning sunshines.
Fredag igen! Alltså vart tar veckorna vägen egentligen? Helt galet. Redan fredag alltså och P kommer hem ikväll, som vanligt sjukt mysigt 🙂

Alltså jag är fortfarande helt borta efter yogan igår! Den påverkade mig något grymt mycket! Det kändes som att jag vägde 2 ton men samtidigt var tyngdlös!
Det var första gången så mycket att tänka på men tyckte det gick riktigt bra! Till och med Allis sa att hon knappt kände igen mej när vi kom hem. Detta är något jag ska börja göra mer! En punkt på listan över 2016! Helt underbart!
Gårdagen var så mysig! Vi blev lite sena men allt hanns med! Vi käkade först lunch på spis och deli, sen julshoppade vi, sen bakade vi litespecialgjorda lussebullar, började på Daim som jag ska avsluta idag och Allis gjorde Supergoda jordnöt och ingefära kolor!
Handlade också klart de flesta julklapparna igår och lite mysigt presentpapper!
En underbar dag med andra ord! Och att avsluta med jul med Ernst gjorde ju inte dagen sämre!;)

Kvällen blir nog lugn, imorgon drar juljobbet igång så ska verkligen försöka njuta massa utav denna lediga dag och hinna med så mycket som möjligt 🙂
Men först iväg på ett möte med jobbet!

Ett litet frukosttips från mig, härlig supergröt med blåbär och björnbär, något ni måste testa. För mig är frukost det viktigaste målet och jag älskaratt variera, som ni kanske har märkt;) Recept har ni här.

PUSS älsklingar!!

image35

image37

image40

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!