#throwback sunday

Jag satt och kollade igenom lite bilder igår. Såhär före jul och nyår sitter väl alla och knåpar på sina nyårslöften och mål för 2016?

I tolfte avsnittet av podden snackar vi just mål, vad vi hade för mål med hösten! Eller egentligen ska jag säga vad Jossan hade för mål med hösten, jag hade inte direkt några konkreta!
I avsnittet i lördag gick vi igenom dessa mål och Jossan hade verkligen klarat många! Så grymt jäkla duktig!
Jag däremot, hade aldrig några mål, vilket jag kanske borde haft, då hade jag troligtvis kunnat se tydligt och klart hus långt jag har kommit med min framtid, allt som har med blogg, instagram och framförallt mig själv att göra.

Lite mål för 2016 vill jag dock ha. Jag vet inte helyllet vilka och vad ännu men ett vet jag. Som vanligt vill jag resa mer!
Och det vill jag verkligen göra 2016. Det behöver inte vara långa resor, det går bra med weekends, London, Paris, Amsterdam, Barcelona kanske? Bara jag får se lite mer av världen iår.
För höga mål ska man aldrig sätta, samtidigt mår jag bra av att ha lie mindre riktlinje och jag tror jag börjar få fatt i hur jag vill göra.
Lyssna på gårdagen avsnitt av podden så förstår ni lite mer 😉

Har ni mål med 2016? Vad i så fall? Berätta gärna! Jag älskar när ni kommenterar! Ni är många som dagligen är inne här och läser nu, tack för det! <3 Vore så roligt om ni ville säga hej också:)

DSC_0581

DSC_0619

DSC_0628
London 2013

DSC_0003

DSC_0069

DSC_0085

DSC_0104
Thailand 2012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kliver på och säger hej dårå! Jag har inga konkreta mål inför 2016 mer än att jag vill ha ett riktigt bra sommarjobb där jag får tid att även vara med min kärlek (som bor 14 mil bort)!
    /en läsare, lyssnare och följare alldeles i närheten 😀

    Maria 2015-12-15 09:20:58
    Svara
    • Svar på Marias kommentar.

      Hej Maria! Vad glad jag blir att du kommenterar och berättar vem du är! Vill ha mer sånt här på bloggen 🙂 Vill kunna skapa en dialog med er typ 🙂 Jag håller tummarna för dej och 2016! Disansförhållande är aldrig enkelt men det underlättare ju med ett enklare sommarejobb!
      Kram!!

      Sophia 2015-12-16 07:27:41
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!