Pralinlördag

image

image
Jag är såld på praliner hörrni! Att göra mina egna! Jag vill aldrig mer köpa choklad igen i hela mitt liv. Eller okej, där ljög jag. Men ni fattar! Så gott, så smidigt och roligt! Perfekt present, perfekt till kaffet, perfekt nöje om ni frågar mig!
Recept på mintchokladpralinerna fick ni ju tidigare i veckan men ni hittar dem här om ni vill friska upp minnet.
I torsdags testade jag att göra en ny variant, med smak av apelsin och hjälp, ser ni hur perfekta dem blev? Jag erkänna, mintpralinerna blev fula! Men jag kom på tricket till dessa, avslöjar de nedan!!

image

image

image
Apelsinchokladpraliner

1 dl kokosolja
1 msk honung
5 msk kakao
Skal från 1 apelsin
Saft från en klyfta apelsin

Gör såhär:
Smält kokosolja och honung tillsammans på låg värme i mikron.
Tillsätt sedan kakao, skal från 1 apelsin och saften från en apelsinklyfta.
Häll över i silkonformar och låt stelna i kylen.
Försvaras i kylen i en burk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!