Känner ni lugnet?

image

image

Åhhh goood morgon!
Juldagen. Känner mig alltid lie tom såhär efter jul. Förväntningarna och planeringen är ju skyhög och sen poff är den bara över, men ack så mysig den är. Jag älskar verkligen julen. Plus att gårdagen var perfekt med familjen, skratten, maten, sällskapspelen och klapparna.
Ja, jag hade nog den perfekta julen igår.

I morse tassade jag upp runt 8. Vi bor i ett separat hus här hemma så det är enkelt att inte väcka någon, ja, alla utom P då.
Jag myser runt i min pappas alldeles för stora, chockgula fleecetröja som han alltid hade, med ett par inne tofflor i filt på fötterna och kröp precis ner igen i dem juliga sängkläderna för att blogga lite, redigera lite bilder och planera lite 🙂
Jag känner lugnet, och det är så härligt, några dagar till skulle jag lätt kunna stanna i julen, och skjuta fram vardagen liiite lite längre.

Dagen blir nog lugn, ett besök ´hos farmor innan det bär av mot Halmstad igen. Men vi stressar inte, idag tar vi det bara lugnt.
Ingen fest för min del ikväll heller. Eventuellt lite lugnt häng och som vanligt nyktert för mig. Snart två år sedan jag slutade ”fest-dricka” nu, ett utav det bästa besluten i mitt liv kan jag säga.

Jag önskar er verkligen en fortsatt trevlig julhelg och hoppas ert firande fortsätter ännu lite till 🙂
Imorgon kommer de upp lite fler inlägg om just min jul. Länka gärna i kommenterarna till era bloggar, vi gärna se hur ni hade det 🙂
Så sugen på varm choklad nu alltså, får kanske bli en kopp till frukost senare 🙂
Recept på min varm choklad specialare hittar ni här om ni blev sugna 😉

PUSSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!