Fitnesslivet är inget för mig!

Nytt år snart! Galet, vart tusan har tiden tagit vägen?
Hösten bara sprang förbi, rent ut sagt och rätt var det va så var det december, julafton och nu snart nyår!
Som vanligt känner jag att jag inte gjort något vettigt av året som varit, rent spontant alltså! Det är lite typiskt mej då jag alltid har otroligt långa mål inför just årskiftet!
Vafan har jag egentligen gjort? Inget vettigt?

Åh jo, när jag bläddrade igenom arkivet och förberedde gårdagens poddavsnitt fick ja det svart på vitt!
Det har jag visst!!

Jag kanske inte har rest så mycket som jag velat, jag kanske inte har haft den ekonomiska förutsättningen som för mig är optimal men JÄKLAR vad jag har arbetat med mej själv!
Och jäklar vad jag har utvecklats!
Från ett arkiv fyllt med träningstips och endast hälsosam mat och stor fokus på just det till idag en massa härliga recept, tankar och texter kring kropp och knopp och ett arbete inom bodypositivity och framförallt, så mycket finare bilder!

Jag började ju året tufft! Jag var först iväg på mitt livs resa som jag njöt av till fullo, men sen kom jag hem och hade ingenstans att bo och jag kastades in i Att behöva säga hej då och ta tag i min separationsångest snabbare än jag kunde blinka!
Nu, när jag tänker tillbaka insåg jag hur dåligt jag mådde! Jag inser idag vad jag utsatte min kropp för när jag svälte mig själv och kroppen fick anstränga sig på sparlåga.

Att sedan bara bestämma sig för att ta tag i detta! Ja, jag bokstavligt talat bara bestämde mig! Fitnesslivet är inget för mig! Att gå på kostscheman och stränga dieter och fokusera endast på kroppsliga mål är inte min grej!
Jag ville seriöst se ut som en bikinifitnessmodell på heltid! Jag ville bli av med rumpan, höfterna, magen och låren och jag gjorde ALLT ALLT ALLT för att nå dit! Jag trodde jag räddade min ätstörning, att detta var hälsosamt, men icke!
Det är inte hälsa! Att pressa sin kropp till ett sjukligt underskott som jag gjorde och att konstant fokusera på sin kropp, kalorier in, kalorier ut, vikt, mått, mat och träningsschema är inte hälsa!!
Observera att jah endast pratar för mig själv nu, ingen annan!

Det är så lite man kan se på en persons utseende! Flera kan säkert tycka att jag har failat, jag gav upp, jag la på mig några kilon för att jag tappade det!
Nej det är ju för fan jag som har vunnit! Jag skiter i min vikt, jag skiter i mina mått!
Jag skiter INTE i vad jag stoppar i mig och jag skiter INTE i att träna! Men jag skiter fullständigt i tankarna på att det någonsin ska få styra mitt liv! För mig är det en självklarhet att äta hälsosamt och träna, det är hälsosamt! Men att konstant fundera kring det, träna för att man måste och kanske för att man är besatt av tanken att se annorlunda ut är omöjligt hälsosamt, varken för kropp eller psyke.
Jag har vunnit!

P friade förra året! I september gick han ner på knä och det var något jag längtat och drömt om länge!!
2016 kommer bli ett bra år! Mina mål får komma i ett lite senare inlägg men jag vet att det kommer bli grymt! Jag kommer göra mej tjänsten nu att inte sätta för höga mål! Nej, mina mål inför 2016 kommer va drömmar och realistiska mål, ingenting annat!
Jag kommer fortsätta med mig själv, detta är min grej! Att leva hälsosamt är min grejj!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Heja dig! Du ser strålande ut. Mer positivt kring kropar behövs verkligen.
  Mina kroppsmål för året är att äta mycket sushi och träna min rumpa lite större. Sen kommer jag vara nöjd. Har kurvor och kommer alltid ha så det är lika bra att älska dem

  ida 2015-12-27 23:52:46 http://agirlofsomeimportance.com
  Svara
 • ÅH, håller så med dig!
  Önskar att alla därute skulle få möjligheten att se på världen ur detta perspektiv och förstå att man ska sätta sig själv och känslan i sin kropp framför nummer på vågen etc…

  Svar på din fråga kommer här:

  Det där med att fota i mörker är svårt, ibland får jag till det och ibland blir det bara pannkaka!
  Fast pannkaka är gott i och för sig, men ja poängen är den att det varierar och beror mycket på allt omkring 🙂

  Jag använde en extra blixt som jag höll i handen och riktade mot motivet. Vilket hjälpte en hel del! Samt att jag hade en julgran & en tänd brasa alldeles intill.

  Så mitt bästa tips är att använda en blixt som inte sitter på kameran och det är även bra med ett stativ, då det underlättar för skärpan.
  Hoppas svaret var till hjälp 🙂

  Minna 2015-12-27 22:14:24 http://mittkokoshjarta.se
  Svara
  • Svar på Minnas kommentar.

   Åh tack snälla för att du tog dej tid! Håller veklingen med, våra kroppsideal måste pratas om!<3
   Åh kanske ska införskaffa en blixt då! Tycker bilderna blir så fula när man använder blixten på kameran, färgen blir så tråkig!
   Vad använder du för objektiv?<3
   Tack snälla! Kram!

   Sophia 2015-12-28 09:44:34
   Svara
 • Sund inställning och trevlig blogg må jag säga.
  Keep up the good work. 🙂

  Daniel 2015-12-27 21:44:09 https://detmarkervi.wordpress.com/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!