Det finaste jag vet

Det finaste jag vet är när mina närmst bevisar att dem känner mig och kan ge det där lilla speciella som går rakt in i hjärtat.
Onsdagen innan jul hämtade jag två paket, ett från Jossan och ett från Flisan.
När jag öppnade Jossans började jag gråta. Det var så fint av henne. Det viktigaste är liksom inte hur mycket något kostar,det viktigaste är att personen lyckas träffa den där punkten som gör att man blir så glad. Att det finns en tanke bakom det. I Jossans paket låg nämligen i burk på salta S märken, en burk på 1,4 kg! En burk ren jäkla lycka då det godiset är det absoluta godaste som finns.
När jag sedan öppnade Flisans present började jag gapskratta. Jag skrattade för att jag blev så jäkla glad, men också för att det var så genomtänkt, och ett sånt sammanträffande. Jag måste verkligen visat att jag älskar salta S.
I paketet låg nämligen tre påsar S-märken, två salta och 1 sur.
Tack för att ni är dem finaste människorna!
I love YOU!
DSC_2413

DSC_2404

DSC_2406 1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!