Update!

DSC_2592
Heeeeej 🙂
Känner jag har lite kass inspo just nu, tur man har lite grann i arkivet men också flera utkast att gå tillbaka till när inspirationen tryter lite 🙂
Hur mår ni?
Här är allt primaballerina! Har precis varit ute på en intervallrunda och sitter nu med en stoooor skål med egengjord mangoyoghurt ihop med lite the som ska ner i kaggen.
Har sett en hel del film den senaste tiden, mysigt med filmkvällar! I lördags såg vi ju Ove-filmen, i söndags såg jag nya BECK (som by the way ALLA borde se, vill ju inte spoiala något nu men vill såååå gärna diskutera denna film! Hahahah).
Och igår var vi och såg Mockingjay part 2. Alla jättebra filmer. Gillar ni Hunger Gamesfilmerna? Jag tycker dem är riktigt riktigt bra faktiskt 🙂
I måndags var jag också och lunchade med Casandra från Iamproud och pratade lite framtidsplaner kring det. Jag vet, mycket planer just nu och jag vet ärligt talat knappt själv vad jag håller på med, men allt ordnar sig nog till slut, det vet jag 🙂

Så vad ska jag göra idag då? Jo listan är ganska lång, som vanligt.
Men jag ska bland annat blogga, börja på min visionboard, bocka av en av mina mål för detta året (mer om det ikväll ;)), påbörja lite mail som ska skickas ut och börja spåna lite på hur jag ska lägga upp året. Jag ska också baka lite också hade jag tänkt, och träffa Emma 😉 Jag ska försöka hinna städa också! OJ! Jag får nig börja sätta igång nu tror jag!!!

Hörs lite senare sen hjärtisar!!

PUSS!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hallådär! Jag har just hittat Välmåendepodden och genom den din instagram och blogg. Åh jag gillar verkligen podden, MEN jag höööör inte vad ni säger. Eller, den av er som verkar prata över telefonen kanske? Har lyssnat två avsnitt nu + det senaste avsnittet och alla tre har haft samma grej – en hörs bra och en dåligt. Det gör att jag missar hälften om jag inte sitter i ett tyst rum och lyssnar 🙁

  SÅ min fråga är – är alla avsnitt så? Eller får ni tekniken mer på eran sida om jag lyssnar vidare från början? 🙂

  Annars keep up the good work, som sagt gillar verkligen podden för övrigt!

  Denise 2016-01-06 11:19:29
  Svara
  • Svar på Denises kommentar.

   Hej Denise! Vad glad att du gillar podden 🙂 det gör oss såååå glada!
   Ja tyvärr är det så att den ena hörs sämre då vi pratar genom Skype. Vi jobbar på att utveckla detta men ja, som det ser ut just nu ser alla avsnitt tyvärr ut så.:/
   Tack för din feedback och vi jobbar på det :)KRAM!

   Sophia 2016-01-06 11:46:20
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!